Hirdetés

World of Warcraft Mega Bloks - érkezik az első szezon

|

Rengeteget írunk a LEGO-ról és a LEGO-hoz kapcsolódó játékokról - íme egy kocka-versenytárs, a MEGA BLOKS, amely szintén jónéhány játékprogram készleteit piacra dobta.

Hirdetés

A MEGA BLOKS nem olyan ismeretlen, mint elsőre tűnik - olyan készletei vannak a friss World of Warcraft mellett, mint a Power Rangers, HALO, Need for Speed, Hello Kitty, Iron Man 2, Thomas and Friends, The Smurfs - ezek igencsak ismert franchiseok. 

A BlizzConon jelentették be, hogy a MEGA BLOKS WoW-os építőjátékokat és figurákat is megjelentet majd - ezek igencsak hamar a boltok polcaira kerülnek majd  A Galériában jónéhány doboz képe látható, a legérdekesebbek talán a Goblin Zeppelin Ambush, A Flying Machine, a 299 darabos Demolisher Attack... Mindenesetre ezentúl aki akarja, önmaga megépítheti magának saját World of Warcraft kalandját odahaza. 

Egy kis film a figurákról az utolsó BlizzConról:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)