Hirdetés

World of Warcraft Mind Felett

|

Az NPD Group legfrissebb amerikai PC-s játékeladási listáján ismét az első helyen tündököl a World of Wacraft. Érdekes, hogy a Cars milyen jól tartja magát, viszont a Half-Life 2: Episode One már egészen lecsúszott. A Valve bizonyára jól tudta, hogy egy nem sok újdonságot tartalmazó és rövid epizód nem lesz elég a hosszabb sikerre. Majd a második epizóddal megmutatják... remélem! A lista július 1-ig bezárólag tartalmazza az adatokat. 1. World Of Warcraft - Blizzard 2. Cars - THQ 3. Titan Quest - THQ 4. The Sims 2 - Electronic Arts 5. The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts 6. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts 7. Guild Wars Factions - NCsoft 8. Elder Scrolls 4: Oblivion - Bethesda Softworks 9. Half-Life 2: Episode 1 - Valve 10. NFL Head Coach - Electronic Arts

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)