Hirdetés

World of Warcraft - Minecraft alá modellezve

|

Eddig is elképesztő dolgokat alkottak játékosok a Minecraft enginejével. Ami most készül, azt nem lesz egyszerű felülmúlni.

Hirdetés

Egy Rumsey nevű játékos úgy döntött: a World of Warcraft két alapkontinensét létrehozza Minecraftban.

Kalimdor már kész van (az új, Cataclysm zónákkal együtt), jelenleg Azerothon dolgozik, amely szintén majdnem teljesen megvan - ami elkészült belőle az nagyon impersszív.

Természetesen nem kézzel csinálja mindezt: úgy hiszem arra egy ember kevés is lenne. Írt egy olyan programot, amely egy WoW-os térképmegmutató segítségével egy yardnyi WoW-ot egy kockányi Minecraftra konvertál. Egyedüli gondot a Minecraft 128 kockás megasságlimitje jelentett, amely miatt modokat kellett alkalmaznia. A két kontinens mellett ezek összes dungeonja is ábrázolva lesz.

Minecraft Kalimdor nagyobb verzióban a képre kattintva érhető el

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)