Hirdetés

Napi büntetés: valaki kiszámolta, mekkorák lehetnek a World of Warcraft-karakterek nemi szervei

|

Egy játékos unalmában elvégzett néhány tudományos alapokra épülő számítást, és nagyon fontos információkkal gazdagította világunkat.

Hirdetés

Ha valaki megkérdezi, miért fontos matekórán figyelni, nyugodtan küldjétek el neki ezt a linket, azonnal meg fogja érteni, és olyan kitűnő lesz, hogy állva tapsolnak majd neki az iskolai ünnepségeken.

Hirdetés

Leggerless számára kifizetődött a tanulás. Unatkozott, úgyhogy eszébe jutott, tesz valami hasznosat, és embereken végzett kutatások eredményeinek figyelembe vételével kiszámította a World of Warcraft egyes fajai egyedeinek pénisz- és hüvelyméretét. Vette az átlagos emberi magasságot, valamint péniszméretet, megnézte, milyen arányban állnak ezek egymással, majd ebből kiindulva az orkok, taurenek, gnómok, és mindenki más esetében is számolt.

A taurenek állnak az élen közel 20 cm-rel, a lista végén pedig a gnómok szerepelnek szerény 7,6 centivel, akiket nem sokkal megelőznek a goblinok 8,2-vel. A tauren asszonyoknak van a legmélyebb hüvelye, izgalmi állapotban az 17,2 centis, míg a gnóm lányoknak a legkisebb, 7,08 centivel. A hímből nősténnyé műtött lények esetében sem változik a két véglet. Ha többet akartok tudni (és miért ne akarnátok...), mindenképp kattintsatok ide, ahol megtaláljátok a teljes táblázatokat.

Ja, fontos, hogy az adatok nem feltétlenül pontosak. Ha szeretnétek még több tudást magatokba szívni, más világok anatómiájával is megismerkedni, akkor ide kattintsatok, hogy megtudjátok a Final Fantasy XIV karaktereinek hüvelymélységeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)