Hirdetés

World of Warcraft - nem működik többé a meztelen mod, a közösség nem örül

|

A legutóbbi WoW frissítés nem csak rengeteg tartalmat adott a játékhoz, de át is alakította az EXE fájlt, aminek köszönhetően lehetetlenné vált a modolás.

Hirdetés

A World of Warcraft 7.3-as frissítése a legnagyobb tartalmi patch volt a játék történelmében, de a sok extra tennivaló mellett egy fontos átalakítást is tartalmazott, amit csak a csalók és a modderek érzékelhettek.

Hirdetés

A Blizzard átalakította a játék exe fájljának struktúráját, így már nem lehet szétszedni és módosítani azt. Ez egyrészről tök jó, mert a botokkal működő, aranyat farmoló robotok így már nem működnek, másrészről viszont így modolni sem lehet a játék modelljeit. Ez leginkább azokat zavarja, akik pucér karakterekkel járták Azeroth világát.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a modok csak és kizárólag az adott személy kliensére voltak hatással, tehát hiába telepítette fel valaki a csomagot, másoknak még nem kellett szembesülnie a Taurenek fedetlen altestével. Ettől függetlenül a modellek átalakítása erősen szembemegy a felhasználói feltételekkel, csak eddig a Blizzard nem lépett ez ellen. Lehet, hogy most is a véletlen hozta ezt így (lévén a változtatás célja a botokkal működő farmerek lekapcsolása volt), de ezentúl ebből már nem lesz probléma.

A játék kezelőfelületét átalakító UI modok továbbra is működnek, így attól nem kell tartania senkinek, hogy a gondosan összehozott AddOn beállításai hirtelen eltűnnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)