Hirdetés

World of Warcraft - így lehetsz 90-es a Pandaren kezdőhelyen

|

Ha valaki Pandaren karaktert kezd, a szülőföld elhagyása után kénytelen az Alliance vagy a Horde oldalára állni. Doubleagent nem hagyta el a szülőföldet, mégis meglett a 90-es szint.

Hirdetés

Két évbe telt, míg a Doubleagent nevű World of Warcraft játékosnak sikerült felhúznia karakterét 90-es szintre a The Wandering Isle kezdőhelyen, ahol egyébként elvileg csak 10-es szintig lehetne fejlődni.

Amikor a Blizzard bejelentette, hogy a Pandarenek pártatlanok lesznek, sokan megörültek, de amikor kiderült, hogy 10-15-ös szint fölött, amikor elhagyják a kezdő szigetet, választaniuk kell, a lelkesedés alábbhagyott. Doubleagent nem akart választani, ezért a The Wandering Isle-ön maradt. Egy idő után elfogytak a questek, a leölt mobok már nem adtak XP-t, úgyhogy elkezdett bányászni és gyógynövényeket szedni. Minden kibányászott érc és növény nagyjából 20-30 XP-vel járult hozzá a fejlődéséhez. A 90-es szinthez közel összetrombitálta haverjait, akik veszettül elkezdtek növényeket gyűjteni vele, osztozva az XP-n. Az esemény előtt nagyjából 173,5 napnyi játékidőt ölt a karakter fejlesztésébe. Doubleagent úgy tervezi, hogy a 100-as szintet is a szigeten éri el, így a Warlords of Draenor megjelenése után is marad. Nos, gratulálunk.

A legelső linken olvashattok egy kérdezz-feleleket is, amiben Doubleagent válaszolgat különböző kérdésekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)