Hirdetés

World of Warcraft - klasszikus raidekkel ünnepelhetjük a 15. évfordulót

|

A korábbi kiegészítők ideiglenesen elérhető raidjei most visszatérnek egy rövid időre.

Hirdetés

Nem sok játékot sikerült 15 éven át életben tartani, de a World of Warcrafttal még sokáig tervez a Blizzard; jövőre új kiegészítő is érkezik, a BlizzCon keretében bemutatott Shadowlands.

Hirdetés

Most viszont régi-új tartalmaknak örülhetünk. Mától egészen 2020. január 8-áig a The Burning Crusade, a Wrath of the Lich King és a Cataclysm egy-egy korábban kivett raidjét újra lehet játszani a Raid Finder segítségével, az egyetlen feltétel, hogy a résztvevő karakterek tárgyszintje legalább 380-as legyen. Aki mindhárom bosst lenyomja, egyrészt feloldhatja a "Memories of Fel, Frost and Fire" achievementet, másrészt megkapja az Obsidian Worldbreakert, egy egészen menő, Deathwinghez hasonló repülő mountot.

Az esemény alatt továbbá elérhető lesz a Korrak's Revenge battleground, melyet Alterac Valley inspirált, és két mountot lehet feloldani a harccal: az alllisok a Stormpike Battle Ramet, a hordások a Frostwolf Snarlert kapják. Emellett mindenki, aki belép, egy Lil' Nefarian battle pettel, egy XP- és repubuffot adó csomaggal, többször használható tüzijátékokkal lesz gazdagabb, valamint egy olyan tárggyal, ami a Caverns of Time-ba teleportálja használóját.

Ti mikor kezdtetek el játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)