Hirdetés

World of Warcraft - leáll a havermeghívós program, de nem kell megijedni

|

Még egy hónapotok van arra, hogy gyorsan meghívjátok akit szeretnétek, aztán (ismeretlen időre) leköszön a rendszer.

Hirdetés

A Blizzard ezt többször meglépte már az évek során, és általában azért, hogy aztán megújulva hozza vissza a Recruit a Friend programot. Ezúttal is ez lesz a helyzet, de addig is, amíg az új megoldás érvénybe lép, a jelenlegi megoldás nyugdíjba megy pontosan június 11-én.

Hirdetés

A RAF-nak köszönhetően hosszú évek óta rángathattuk el haverjainkat a tökéletesen működő szociális életüktől, hogy menthetetlen WoW függőket csináljunk belőlük, és bezsákolhassuk az ezért járó jutalmakat. A jutalomrendszer minden változatban módosult, de korábban játékidő, hátas vagy akár XP boost is járt a meghívásokért.

A jelenlegit helyettesítő rendszerről egyelőre nem tudunk semmit, és várhatóan nem is fogunk megtudni semmit, amíg a mostanit le nem kapcsolják. Addig is gyorsan rántsátok be akit szeretnétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)