Hirdetés

World of Warcraft - Sam Raimi rendezi a filmet!

|

A mai napon nyilvánosságra hozták, ki rendezi a World of Warcraft mozifilmet.

Hirdetés

Évek óta tudjuk, hogy World of Warcraft címmel a Warcraft játékok hátteréül szolgáló világba helyezett nagyszabású fantasy film készül, ám eddig legfeljebb csak találgathattunk, hogy melyik rendező érz magában elég önbizalmat egy ekkora vállalkozáshoz.

Loverman néven ismert olvasónk pontos útmutatását követve hamar rábukkan az ember a Blizzard, a Legendary Pictures és a Warner Bros. közös sajtóközleményére, amiben az elmaradhatatlan vállveregetés és egymás felmagasztalása mellett az is szerepel, hogy Sam Raimi, kölyökkorom imádott Evil Dead (Gonosz halottak) trilógiájának, illetve a Pókember filmek rendezője felvette az elé hajított kesztyűt, és leforgatja nekünk a World of Warcraft mozifilmet. A producer Charles Roven (The Dark Knight, Batman Begins), míg a co-producer Chris Metzen, a Blizzard kreatív fejlesztésért felelős alelnöke lesz.

A finanszírozást a Warner és a Legendary Pictures közösen oldja meg, a felhasználható összeg nagyságáról egyelőre nem nyilatkoztak. A szereplők, a történet, illetve minden további részlet majd a projekt előrehaladásának megfelelő tempóban lát napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)