Hirdetés

Hamarosan elindulhat a World of Warcraft: Shadowlands tesztelése

|

A Shadowlands darabkái felbukkantak a World of Warcraft Beta kliensében.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben több titkosított World of Warcraft: Shadowlands build is előkerült, viszont a természetüknél fogva ezeket nem lehetett feltörni és kibányászni, kipróbálni meg aztán pláne nem. Most azonban felbukkant a Battle.netben egy World of Warcraft Beta opció, amihez shadowlandses elemek is kapcsolódnak.

Hirdetés

Egyelőre a Beta kliens "Internal" azaz "belsős használatra" jelzőt kapott, így jelenleg csak a Blizzard munkatársai próbálgathatják. Könnyen lehet hogy ez hamarosan változni fog, és beindulhat az alfa- vagy bétatesztelés. Mivel a kiegészítő elvileg még idén megjelenik (ha ragaszkodik a Blizzard a szokásokhoz, augusztusban), ennek lassan ideje is lenne.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, mert ha másra nem is, legalább egy vaskosabb adatbányászatra számítani lehet a héten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)