Hirdetés

Egy kis Auto Chess is keveredik a World of Warcraft: Shadowlandsbe?

|

A következő World of Warcraft kiegészítőben is lesz mission table, de előfordulhat, hogy picit interaktívabb csatákra is számíthatunk majd az asztalnál.

Hirdetés

Múlt héten indult a World of Warcraft: Shadowlands alfatesztje, amivel együtt rengeteg bányászható adat is elérhetővé vált. A alfa kliensben turkálva pedig az MMO Champion srácai rábukkantak néhány foszlányra, ami arra utalhat, hogy valamilyen autobattler mód is kerül a következő kiegészítőbe, amit akár a telefonunkról is nyomhatunk majd.

Hirdetés

A kihalászott infók szerint a mission table (vagyis az az asztal, ahol követőket küldhetünk feladatokra) rendszer része lesz. Az egyes követőinknek lesznek képességeik, melyeket mi választhatunk ki, aztán el kell helyeznünk őket egy felületen, és ők automatikusan harcot vívnak majd egy ellenséggel. Elég ismerősen hangzik a dolog.

Az egyik új követő például, General Draven rendelkezik egy Wing Sweep és egy Protective Aura képességgel. Előbbi sebezi az ellenfeleket, utóbbi védi a társakat. Az ilyen képességek és az, hogy nekünk kell pozicionálnunk majd a követőket feltételeznek valamilyen szintű autobattle módot. A fájlok Adventure módként hivatkoznak erre.

Ion Hazzikostas, a játék rendezője korábban már megerősítette, hogy a mission table visszatér, de ezen felül nem beszélt arról, hogy létezne-e bármilyen beépített autobattle rendszer. Arra viszont felhívta mindenki figyelmét, hogy az alfa kliensben lehetnek dolgok és feature-ök, melyek elvéreztek a tervezőasztalnál, és nem lesznek részei a végleges verziónak. Az Adventure mód is végezhette így, de egyelőre csak találgatni tudunk a lehetőség sorsáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)