Hirdetés

Blizzcon 2019 - bemutatkozott a World of Warcraft: Shadowlands

|

Senki sem lepődött meg, amikor bemutatkozott a legfrissebb kiegészítőcsomag, de a részletek ettől még nem kevésbé izgalmasak.

Hirdetés

Bolvar Fordragon felkelt a trónjáról, de nem sokáig maradt velünk. A Shadowlands a halálba hív bennünket, ahová nem a Lich King fog elvezetni minket, hanem az előző kiegészítő megszökött banshee-je.

Hirdetés

Mint minden World of Warcraft bejelentés, úgy ez is egy menő cinematic trailerrel indult. Sylvanas egy pillanatra elhitette velünk, hogy leváltja Bolvart, de ennél sokkal rosszabb dolgot tett. Szétszedte a koronát, ami kordában tartotta Northrend élőholtjait, és szétszakította a határt az élők és a holtak világa között.

Odaát változatos új zónák, új kalandok, frakciók, dungeonok és raidek várnak bennünket. Két új feature, a Covenant frakciók és a Tower of the Damned is bejelentésre kerültek, ezekről várhatóan bővebb infókat a következő napokban kapunk majd.

A kiegészítő már most előrendelhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)