Hirdetés

World of Warcraft: Shadowlands - mindenkiből lehet majd Death Knight

|

Szeretnél rúnakarddal hadonászó halállovagot csinálni a rókafüles szőrmókodból? A Shadowlands frissítés után ez sem lesz lehetetlen.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands megjelenését megelőző 9.0-s frissítés rengeteg mindent átalakít majd, a változások a Death Knight kaszt faji opcióit is érintik. A patch érkezése után minden faj és minden szövetséges faj is beléphet majd a lovagok közé.

Hirdetés

A Shadowlands érkezését egy játékbeli esemény vezeti fel. A Helm of Domination, a korona, ami féken tartotta a Scourge élőhalottait, nincs többé, így azok féktelenül elözönlik majd Azeroth világát. A Sylvanasszal történt párbajából lábadozó Bolvar Fordragon fogja vezetni az ellenállást, ő pedig nem válogat a jelentkezők közül: bárkiből Death Knightot csinál, aki hajlandó vállalni az ezzel járó terheket.

Fontos hozzátenni, hogy a Shadowlands érkezése után (a szintezési átalakításokkal együtt) a Hero Classok is változnak, és mind a Death Knightok, mind a Demon Hunterek 1-es szintről indulnak majd. Alig várom, hogy fellépve egy RP szerverre elolvashassam majd a Lightforged Draenei Death Knightok háttérsztorijait, és láthassam az iszonyat fenyegető páncélba öltözött Vulperákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)