Hirdetés

Új kezdőterület segít elindulni a World of Warcraft Shadowlands kiegészítőjében

|

A Blizzard szeretné megkönnyíteni azok első lépéseit, akik először az új kiegészítővel vágnak bele a WoW-ba.

Hirdetés

Még idén, várhatóan augusztusban új, teljes értékű kiegészítővel bővül a World of Warcraft. A Shadowlandst természetesen megpakolják friss tartalmakkal, hogy az aktív, a rövidebb-hosszabb pihenő után visszatérő és a kezdő játékosok egyaránt rákapjanak pár hétre, hónapra.

Hirdetés

Mivel a 2004-ben indult játék felhasználóinak egy részét már sehogy nem tudja visszanyerni a Blizzard, muszáj újakat megszólítani, valamint gondoskodni arról, hogy aki belekezd a kalandba, azt semmi ne riassza el az első egy-két óra után. Ezért kerül be az egyébként veteránok által is meglátogatható Exile's Reach sziget, ahol egy elveszett expedíció tagjai után kell kutatnunk. A helyszín az első 10 szintre szolgáltat elfoglaltságot, fokozatosan nehezedő kihívások során tanulhatjuk meg a képességek használatát, és a végén egy mini dungeonben gyűrhetünk le két bosst egyedül, vagy legfeljebb négy társunkkal kiegészülve. Attól függően, melyik kasztot választottuk, egyéni tippeket kapunk a maximális teljesítményhez.

Az újoncok automatikusan innen indulnak, majd a Battle for Azerothban juthatnak el az 50-es szintig, és innen léphetnek át a Shadowlandsbe. Aki már legalább egy karaktert felhúzott, kezdhet a választott faja hagyományos kezdőhelyén, majd kiválaszthatja, mely kiegészítő tartalmain végighaladva szeretné elérni az 50-et. Az Allied Race-eket választók, valamint a Death Knightok és a Demon Hunterek eleve 10-es szinten kezdenek, és  saját indulóküldetéseiken haladhatnak végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)