Hirdetés

Xbox és PlayStation kontroller támogatás készül a World of Warcrafthoz

|

Az adatbányászok találtak néhány érdekes sort az alfa kliensben, melyből azt a következtetést vonták le, hogy a játék konzolokra is jön. A Blizzard válasza tisztázta a dolgokat.

Hirdetés

Már nagyban pörög a World of Warcraft: Shadowlands alfa tesztje, és ennek köszönhetően több tucatnyi adatbányász igyekszik kisajtolni minden rejtett adatot az alfa kliensből. Martin Benjamins például több PS4-et és PS5-t emlegető sort is talált, amiből azonnal arra következtetett, hogy a játék a két konzolra is meg fog jelenni. A helyzet ennél egy fokkal kevésbé izgalmas.

Hirdetés

A felpörgött hype-ra a Blizzard közösségi menedzsere, Randy "Kaviax" Jordan válaszolt, aki egy fórumposztban tisztázta a helyzetet. A stúdió jelenleg nem tervezi a konzolos megjelenést, viszont szeretnék minél jobban hozzáférhetővé tenni a játékot.

"Régóta látjuk, hogy a játékostábor egy kisebb rétege harmadik féltől származó addonokat használ, hogy áthidaljanak egyes kezelhetőséggel kapcsolatos problémákat. Mindig is az volt a célunk, hogy minél könnyebben elérhetővé tegyük a WoW-ot, így a Shadowlandsben megpróbálunk támogatást kínálni az olyan kontrollerekhez, mint például az Xbox Adaptive Controller."

Szóval könnyen lehet, hogy egy darabig (talán soha) nem fogunk konzolokon raidelni, de a PS4-es és xboxos kontrollereket használhatjuk majd a könnyedebb kalandozáshoz. A Final Fantasy XIV-nek bejött, itt is működhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)