Hirdetés

World of Warcraft: Shadowlands - 60-ra csökken a maximális szint, teljesen átalakul a rendszer

|

A BlizzConon leleplezett Shadowlands kiegészítő szakít az eddigi hagyományokkal és nem megnöveli, hanem épp lecsökkenti a játékéli maximális szinthatárt.

Hirdetés

Hála a szivárgásoknak, már a BlizzCon előtt tudni lehetett, hogy Shadowlands címmel érkezik majd a következő World of Warcraft kiegészítő. Annak rendje s módja szerint le is leplezték az új expanziót, azóta pedig szépen lassan elkezdtek csordogálni az izgalmas infók is. Kiderült például, hogy újra 60-as lesz a maximálisan elérhető szint. 

Hirdetés

Bizony, jól olvastátok. A Shadowlands élesedésével felborul az eddig megszokott rendszer: jelenleg ugyebár 120-as szintig fejlődhetünk a Blizzard MMO-jában, a kiegészítő telepítése utána azonban maximális szintű karakterünk hirtelen egy 50-es flótássá változik, majd innen indulhatunk útnak az áhított 60-as szint, vagyis az új csúcs irányába. Új karakterek indítása esetén egy új zónában fogunk kezdeni, majd a 10. szint elérése után eldönthetjük, melyik kiegészítőben szeretnénk felszinteződni 50-ig, innen pedig megnyílik az út számunkra Shadowlands felé. A 60. szint elérésekor kell eldöntenünk egyébként azt is, hogy melyik covenant frakcióhoz csatlakozunk a négyből. Amint első, fő karakterünk meglépte a 60-at és választott, az altjaink számára is azonnal elérhetővé válik ez a döntés. 

Az egyelőre még nem teljesen tiszta, hogy mi lesz azon jelenlegi karakterek sora, akik még nem érték el a maximális, 120. szintet, szóval nem lehet tudni, hogy az ő szintjüket hogyan csökkenti majd le az új rendszer egészen pontosan. 

Némi infót a dungeonökről is kaptunk: összesen nyolc lesz belőlük a Shadowlands indulásakor. Ezek fele a szinteződést szolgálja, másik fele pedig endgame tartalomként funkcionál. Kapunk továbbá egy tízfős raidet is, ennek Castle Nathria lesz a neve, és mint kiderült, Drakula kastélyából merítettek hozzá ihletet. Esett némi szó a Tower of the Damnedről is: ez egy roguelike-elemeket felvillantó, randomizált dungeon lesz, amitől azt várják a készítők, hogy temérdek alkalommal újrajátsszuk majd.

Nektek mennyire jönnek be eddig a World of Warcraft: Shadowlands változtatásai? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)