Hirdetés

Ray tracing támogatást hoz a Shadowlands kiegészítő a World of Warcraftba

|

Ez még a csomag nevéhez is illeszkedik...

Hirdetés

Jelenleg a ray tracing az igazi fokmérője annak, hogy milyen erős alkatrészeket sikerült a gépház alá pakolni az egyszeri gamernek. Mi tölthetné el jobban büszkeséggel játékos szívünket, ha nem az, hogy kedvenc címeinkben hanyatt esik a fénysugár egy-egy csillogósabb felületen? Hamarosan a World of Warcraft játékosai is élvezhetik a feljavított fény-árnyák hatásokat.

Hirdetés

A Shadowland kiegészítő egy tonnányi bővítést hoz majd a Blizzard online szerepjátékába, de a jelek szerint technológiai újításokra is számíthatunk. A Wowhead írt arról, hogy a fejlesztők már próbálgatják a ray tracing funkciót, mely eddig nem látott szépségű árnyékokat hoz majd a játékba - lássuk be, erre a Shadowlands nevű kiegészítőnél jobb alkalmat keresve sem találhattak volna.

Ahogy a fenti képen láthatjátok, a funkció a beállítások között kikapcsolható lesz, tehát azoknak sem kell aggódnia, akik másra használnák az erőforrásokat.

Nem elhanyagolható újítás az sem, hogy a World of Warcraft történetében először kontrollertámogatás is érkezik, elsősorban a hátrányos helyzetű játékosok számára szeretnék megkönnyíteni ezzel az irányítást. Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor érkezik a Shadowlands, de az idei nyár vége vagy az őszi szezon eleje tűnik valószínűnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)