Hirdetés

World of Warcraft - Sylvanas is saját kisfilmet kapott

|

Jaina után a Horda vezetőjének motivációit is megismerhetjük.

Hirdetés

A Blizzardnál már teljes a készültség, éles a vörös riasztás a következő kiegészítő, a Battle for Azeroth rajtja előtt, melynek középpontjában a Horda és a Szövetség összecsapása áll majd.

Hirdetés

És persze mint minden háborúnak, ennek is vannak kiemelkedő alakjai. Vezetők, akiknek zászlaja alatt egyesülhetnek a seregek. Az allisok nemrég Jaina Proudmoore zenés videójának örülhettek, de nem késett sokat a hordások lelkesítője sem.

Na jó, a lelkesítő talán kicsit túlzás, tekintve, hogy Sylvanast velejéig romlott karakterként mutatják a videóban, akit csak a gyűlölet vezérel. Ezzel nem biztos, hogy mindenki azonosulni tud majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)