Hirdetés

World of Warcraft - van egy kis pulyka a szád szélén

|

A hálaadás nagyon fontos ünnep az amerikai kultúrában, így nem csoda, hogy a WoW-ban is megjelenik a pulyka.

Hirdetés

Mint ahogy azt korábban már olvashattátok, a Battlefield 4 játékosok ajándék távcsövet és dupla xp-t kapnak a holnap kezdődő esemény alkalmával, de a Steam is általában ilyenkorra időzíti az őszi nagy leárazást (erről hamarosan nálunk is olvashattok bővebben.

A World of Warcraft világában sem ismeretlen az ünnepi mókázás. A december 2-ig tartó eventben minden főváros, illetve az allis és hordás városok nagy része is szerepet kap, így szinte bárhol "hálát adhatunk". A hálaadás remek alkalom, hogy a cooking szakmánkban előre lépjünk, hiszen rengeteg új receptet gyűjthetünk az ünnepi felhajtás alatt. Szerezhetünk magunknak cuki pulyka companion-t, illetve a feladatok teljesítéséért 100 achievement pont ütheti a markunkat. Ti aktívan részt vesztek WoW szezonális eseményein?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)