Hirdetés

World of Warcraft - most úgy elérheted a 60-as szintet, ahogy a South Park srácai

|

Ha nagyon szeretnéd, kizárólag különböző típusú vaddisznók farmolásával is elérheted a World of Warcraft megjelenésekori maximális szintet.

Hirdetés

A South Park azóta többször foglalkozott már a játékokkal, de sokaknak talán a legemlékezetesebb gamer kötődésű epizód a 2006-os, a World of Warcrafthoz kapcsolódó rész. A játékosok most találtak egy módszert, amiben olyan keservesen lassan érhetjük majd el a hatvanas szintet, mint a fiúk a sorozatban.

Hirdetés

Cartmanék akkor egy magasabb szintű játékos elől az erdőben bujkálva vaddisznók közel végeláthatatlan farmolásával érték el a megfelelő szintet, hogy visszavághassanak. A World of Warcraft egyik aktív játékosa most összeállított egy segédletet azoknak, akik ezt a rendkívül melós szintezési módszert szeretnék követni. A 7.3.5-ös patch utáni változat utáni állapotok szerint az Elwynn Forest, Duskwood, a Blasted Lands és Hellfire Peninsula zónákban mindenhol találunk valamilyen vaddisznót, amit ölhetünk látástól vakulásig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)