Hirdetés

World of Warcraft - táncolva érte el a 100-as szintet egy streamer

|

A World of Warcraft komoly edzésként is szolgált annak a streamernek, aki 100-as szintre húzott egy karaktert egy szokatlan irányítási mód segítségével, de pihenés helyett már ki is nézte, mi lesz a következő projektje.

Hirdetés

Rudeismtől nem állnak messze a furcsa játék-kontroller párosítások. Legutóbb egy kis testmozgásra is vállalkozott, amikor egy táncszőnyeggel kezdte el felszintezni a karakterét a World of Warcraftban. Nemrég el is érte a kitűzött célt, a 100-as szintet.

A nagy küldetés eltartott egy darabig, összességében nagyjából egy hónapig, játékidőben pedig öt napot, tizenegy órát és negyvennyolc percet vett igénybe a teljes fejlődés. A projekt befejezése persze nagyon is megérte neki, a "Dancecraft" névre keresztelt közvetítéssorozat alatt ugyanis több mint háromszorosára növelte követőinek számát Twitchen. Alább láthatjátok az utolsó hajrát és a nem éppen szokványos World of Warcraft-karrier megünneplését, de Rudeismtől várhatunk még mókás kísérleteket. Elmondása szerint például a Heroes of the Storm gitáros harcosát, az Elite Tauren Chieftaint próbálja meg legközelebb egy gitárral irányítani, de a táncszőnyeg sem pihen sokat, azt az Undertale-ben tervezi bevetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)