Hirdetés

World of Warcraft - hamarosan jön az új patch

|

Még egy hónap van hátra a WoW: Warlords of Draenor megjelenéséig, viszont sok újdonság már a héten elérhetővé válik.

Hirdetés

A World of Warcraft rajongók már tűkön ülve várják a Warlords of Draenor megjelenését, de addig is a Blizzard próbál enyhíteni a várakozás okozta szenvedésen.

 

Október 14-én élesedik a fontos frissítéseket tartalmazó The Iron Tide, vagy hangzatosabb nevén a 6.0.2.-es patch. A World of Warcraft: Warlords of Draenor kiegészítő előtti utolsó nagyobb tartalmi frissítés meglehetősen sok dolgot foglal magába. Az újdonságok és javítások között olyan régóta várt dolgok vannak, mint az új karaktermodellek és skill valamint ability frissítések az összes classhoz.

 


A The Iron Tide sok más mellett tartalmazza még az Iron Horde Incursion elnevezésű world eventet is, de a teljes listáért itt tessék jelentkezni 
. Mondhatjuk, hogy igen sok mindennel ellát minket a Blizzard ebben a patchben és jól megalapozza a Warlords of Draenor november 13-án esedékes megjelenését.

Ti várjátok már a legújabb WoW kiegészítőt? 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)