Hirdetés

World of Warcraft - trójai támad, az authenticator sem ment meg

|

Veszélyes trójaival bombázzák a WoW játékosok felhasználói fiókjait, a Blizzard egyelőre tehetetlen, és ti is csak egy végzetes megoldással védekezhettek.

Hirdetés

2014 nem kezdődik jól a biztonsági szakemberek számára: a Battle.netet, a League of Legendst, az Origint és a Steamet is DDoS támadás érte.

A Blizzard továbbá figyelmeztetett mindenkit, hogy egy veszélyes trójai fertőzi a felhasználói fiókokat, és az authenticator sem véd meg senkit tőle. A vírus account információkat lop és beírásának pillanatában az authenticator jelszót is szépen lenyúlja. „Jelenleg több információt próbálunk szerezni a trójairól. Egyelőre nem találtunk egyetlen olyan antivírus programot sem, ami eltávolítja - az egyetlen megoldás a rendszer újratelepítése.” - nyilatkozta a cég.

A fejlesztők megkérnek mindenkit arra, hogy amennyiben a károsultak közé tartoznak, egy MSInfo fájllal, a nemrég telepített add-onok és programok listájával, az oldal elérésével, ahonnan ezeket letöltötték, a futó biztonsági programok nevével és az azok által kiírt eredményekkel írjanak egy bejegyzést ebbe a fórumba. A legjobb, amit tehettek, hogy nem kattintotok az állítólag a Blizzard által küldött e-mailekben szereplő linkekre, főleg azokra, amik egyenesen a Spam mappában landoltak. Ahogy megszületik a megoldás, azonnal szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)