Hirdetés

Megérkezett a World of Warcraft legfrissebb tartalmi csomagja, a Visions of N'Zoth

|

A tengerek alatt raboskodott Old God kiszabadult, és teljes erejével támadja Azeroth felszínét, és lakóinak elméjét. Honnan tudhatjuk mi a valóság, amikor az érzékeink megőrülnek?

Hirdetés

Ma reggel az európai szervereken is élesedett a Visions of N'Zoth frissítés, a World of Warcraft: Battle for Azeroth utolsó nagy tartalmi csomagja. Most hogy a Horda és a Szövetség aláírták a fegyverszünetet egy új fenyegetés bukkant fel: az utolsó Old God, aki nem csak a testünket, de az elménket is porrá akarja őrölni.

Hirdetés

A frissítés rengeteg új tartalmat hozott az új raiden kívül. Kaptunk két új fajt, új sztori küldetéseket, N'Zoth ostromokat, egy teljesen új játékrendszert (Horrific Visions), rengeteg kaszt változást, hátast, kisállatot, tárgyat (ezek közül néhányat az Old God befolyása kifejezetten veszélyessé tett) és még sok minden mást. Természetesen egy launch trailer is érkezett:

A N'Zoth elleni háború egy új sztori videóval kezdődik, amit szintén megnézhettek lentebb. Persze, ha a játékban szeretnétek először látni, akkor ezt most hagyjátok ki.

Az új feature-ökről a Blizzard összedobott egy rövid összefoglaló videót, amit szintén érdemes végigfutni, csak hogy tudjátok mi vár rátok a belépés után:

Rengeteg tennivalónk lesz a héten, 21-én pedig megnyílik az új raid, Ny'alotha, N'Zoth birodalma is. Ti visszanéztek WoW-ba az új cuccokért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)