Hirdetés

Már tudjuk, mikor indul N'Zoth támadása a World of Warcraftban

|

A kiegészítő utolsó nagyobb tartalmi csomagja jövő januárban érkezik, egy hatalmas raiddel, ami néhány nappal az indulás után nyílik.

Hirdetés

Azt a Blizzard már a BlizzConon bejelentette, hogy idén már biztosan nem adják ki a Visions of N'Zoth című tartalmi csomagot. Sokan arra tippeltünk, hogy majd januárban jön el a nagy nap, és mint kiderült, nem tévedtünk. A World of Warcraft: Battle for Azeroth 8.3-as tartalmi frissítése pontosan január 15-én érkezik.

Hirdetés

A Visions of N'Zoth magával hozza a Vulpera és Mechagnome fajokat, N'Zoth támadásait a Horrific Visions részeként, az új legendary köpenyt, a Corrupted Gear rendszert, új Essence-eket, a teljes aukciós ház átalakítását és a Ny'alotha raidet, ami egyébként egy héttel később, 22-én nyílik.

Ez lesz az utolsó nagy frissítés a Shadowlands érkezése előtt, így abból is kapunk majd egy falatkát: a következő kiegészítő előrendelői a 8.3 érkezése után már bármilyen fajjal játszhatják a Death Knight kasztot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)