Hirdetés

World of Warcraft - visszaállíthatjuk törölt karaktereinket

|

A következő kiegészítőt megelőző javítás egy nagyon hálás lehetőséget épít be a játékba. Véletlenül törölted egy hősödet? Sebaj, megoldjuk.

Hirdetés

Az élet egy kicsivel könnyebb lesz a World of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenése előtti frissítésével. A rengeteg tartalmi extra mellett egy olyan funkció is bekerül, ami sok homlokcsapkodást megspórol.

Igen, be kell írni a DELETED szót egy karakter törléséhez, de tegye fel a kezét az a legalább egy éve játszó WoW-os, aki eddig nem törölt ki valakit véletlenül. Na, ugye. Éppen ezért kerül be a funkció, amivel visszaállíthatjuk a kukában végzett cimborákat. Persze azért van néhány feltétel.

Karaktereket 10-es szint alatt, illetve LvL 55 Death Knightokat nem lehet visszaállítani. A 10-es és 29-es szint közöttieket 90 napig lehet kiszedni a kukából, míg 30 és 49 közöttieket 120 napig. Az 50 feletti bajnokokat bármikor újra csatába hívhatjátok, ráadásul a visszaállított karakterek teljes felszereléssel térnek vissza, így nem kell drága aranyakat arra fecsérelnetek, hogy újra harcképes állapotba hozzátok őket.

Az már csak apróbb megszorítás, hogy 30 naponként csak egy titánt lehet visszahívni, de ez pont elég arra, hogy egy véletlen törlés áldozatává vált karaktert kimentsünk a kukából. Mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)