Hirdetés

World of Warcraft: Visions of N'Zoth - új fajok, új raid és egy ősi istenség ostroma a következő frissítésben

|

A Blizzard bejelentette a Battle for Azeroth következő fejezetét, amivel rengeteg új tartalom érkezik a játékba.

Hirdetés

A 8.2.5-ben véget ért a War Campaign és azzal együtt a Horda és a Szövetség háborúja. Mielőtt még Azeroth seregei pihenni mehetnének, N'Zoth felbukkan, hogy az Old Godok minden dühét ráereszthesse a világra. Az Azerothra rátelepedő végtelen sötétség rengeteg új kalandot és tartalmat rejt majd.

Hirdetés

Új fajok és Heritage armorok

A 8.3-ban például már biztosan megkapjuk a Vulpera és a Mechagnome alfajokat. Előbbi a Horda, utóbbi a Szövetség sorait bővíti majd. Mindkettő megnyitásához végig kell pörgetnünk a fajhoz tartozó sztoriküldetéseket, és el kell érnünk az Exalted reputációt a Vuldunai és Rustbolt Resistance frakciókkal.

Vulpera választható kasztok: Hunter, Mage, Monk, Priest, Rogue, Shaman, Warlock, Warrior

Mechagnome választható kasztok: Hunter, Mage, Monk, Priest, Rogue, Warlock, Warrior

A két alfaj természetesen mind megkapja a saját Heritage armorját, amit 120-as szinten, egy rövid küldetéssor teljesítése után zsebelhetnek be a játékosok. A Worgen és Goblin fajok is megkapják a maguk díszpáncéljait.

N'Zoth támadásai

Azeroth két pontja még védi a bolygónkat attól, hogy teljes sötétségbe borulhasson, így N'Zoth értelemszerűen ezeket ostromolja majd meg először. Meg kell védenünk az Old God seregeitől Uldum egyes pontjait, illetve Pandariára is visszatérünk, hogy a Vale of Eternal Blossoms felgyógyult kútját megóvjuk egy újabb pusztítástól.

Horrific Visions

A Horrific Visions egy teljesen új játékrendszer, amivel beléphetünk N'Zoth tudatába, és láthatjuk, hogy milyen is a sötétségtől eltorzult Stormwind és Orgrimmar. A két főváros sötétségbe borult változata csalogató hely lehet a tapasztalt hősöknek, de még a veteránok elméje is megbomlik majd az első alkalommal, és nem fognak messzire jutni a látomásban. Szerencsére Wrathion a segítségünkre siet, vele közösen összerakhatunk egy Legendary kategóriás köpenyt. A köpeny megvéd majd bennünket N'Zoth őrületétől a jövőben, és segítségével mélyebbre mehetünk a látomásokban.

Az új köpeny mellett Titanic kutatásokban is részt veszünk. A látomások során kihozhatunk darabkákat N'Zoth sötét erejéből, és azok segítségével fejlődhetünk, hogy mélyebbre és mélyebbre áshassunk a rémálomban. A Horrific Visions rendszer 1-5 főnek szól, és hasonló kihívásokat kínál majd, mint a Legion Mage Tower küldetései.

Új modellek, új raid

A fentiek mellett természetesen egy új raid is érkezik, Ny'alotha, ahol magával a kiszabadult Old Goddal nézünk majd szembe. Persze a fentiek mellett lesz még rengeteg kasztváltoztatás, Titanforge átalakítás, új achievementek, petek, mountok, azerite essence-ek, és még egy rakás újdonság, amikről nem is hallottunk semmit.

Hogy pontosan mikor érkezik a 8.3, azt még nem tudjuk, de reméljük, hogy kapunk pontos dátumot az idei BlizzConon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)