Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - Mario Kart minijáték a frissítésben

|

Egyre többet tudunk meg a World of Warcraft: Warlords of Draenor következő nagy frissítéséről, amelyben számos újítás található majd, többek közt egy új szezonális minijáték is bekerül.

Hirdetés

A napokban olvashattátok a World of Warcraft: Warlords of Draenor tesztünk második részét, és bár Mocsy azt már nem várta meg, hogy a szelfi-kamera is bekerüljön a játékba, azért elég sok oldalról sikerült körüljárni a világ egyik legnépszerűbb MMO-ját.

Hamarosan befut majd a kiegészítő első nagy frissítése, amely igencsak átalakítja majd a játék képét. Kapunk egy teljesen új quest hubot, átdolgozzák a craftolást, a korábban is említett szelfi kamera mellett pedig a Garrison rendszer is átalakul. A Blizzard most bejelentette, Azeroth vidámparkja, a Darkmoon Faire egy új eseménnyel bővül, ami egy kicsit izgalmasabbnak hangzik, mint az eddigi attrakciók.

A Mario Kart-szerű elemekből építkező versenyben speciális hátasokkal kell körbeszaladnunk egy pályán, miközben megpróbáljuk kikerülni a véletlenszerűen elhelyezett elektromos vezetékeket. Ugorhatunk, sprintelhetünk, a többiek pedig természetesen megpróbálják majd megnehezíteni a dolgunkat. Elsőre izgalmasnak hangzik, kíváncsian várjuk, mi sül majd ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)