Hirdetés

Így ölték meg a World of Warcraft történelmének egyik legkeményebb bossát

|

A Warlords of Draenor legkeményebb bossát még csak néhány guild tudta lenyomni a világon, ők azonban természetesen meg is örökítették az esetet. Íme a boss, amit te valószínűleg sosem fogsz megölni.

Hirdetés

A Warlords of Draenor második raidjének, a  Blackrock Foundry-nak utolsó bossa bizony nem gyerekjáték. Blackhand már Heroicban is kőkemény ellenfél, a négy hete elérhető Mythic nehézségi szinten pedig még csak néhány ember jutott el odáig, hogy egyáltalán megnézhette a harcot.

A BlackRock Foundry ezen a nehézségi fokozaton jóvan összetettebb, mint a korábbi Mythic insta, a Highmaul volt. Valami olyasmi, mint a Lich King Hard módja, vagy a Burning Crusade végjátéka. Világelsőként a Methodnak sikerült végigvernie a raidet (ők útközben több guide videót is készítettek), miután 5 egymás követő napot wipe-oltak a Blackhand harcon (és kettőt az utolsó előtti bosson). Az ő videójuk alá a Teamspeak beszélgetés is be van vágva, így nemcsak azt hallgathatjuk meg, hogy mennyire fegyelmezettek, hanem a harc végi sikítást is. 

Másodikként a finn Paragonnak sikerült teljesíteni a kihívást, akik a beszámoló szerint 667-szer wipe-oltak le, mire összedőlt a boss. Nyilvánvalóan nem rögzítettek minden harcot, de azért pár gigányi anyagot biztos felvettek, mire meglett az achievement. A három videó közül talán ez a legélvezetesebb, köszönhetően a bevágott hanganyagoknak.

A dobogó harmadik fokára első amerikai guildként a Midwinter állhatott fel, akik 605-ször haltak meg, mire lement a boss. Teamspeak náluk is van, de ők nem sikítanak annyira, mint a Methodos srácok. A wowprogress szerint mindössze 7 guildnek sikerült eddig teljesítenie a Mythic Blackhand harcot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)