Hirdetés

World of Warcraft - a legerősebb boss 3 perc alatt hasalt el

|

Ahogy a játékosok egyre jobb felszereléseket szednek össze, úgy döntögetnek rekordokat a World of Warcraft jelenlegi legnehezebb raidjében.

Hirdetés

Egyre kevésbé jelent kihívást a játékosoknak a World of Warcraft: Warlords of Draenor jelenlegi legnehezebb raidje. Ezúttal éppen a Blackrock Foundry főellenségét sikerült Heroic módban rekord idő alatt két vállra fektetni.

Ami a legtöbb csapatnak rengeteg próbálkozást és 8-10 perc folyamatos koncentrációt igényel, az a High Council guildnek 2 perc 58 másodpercébe került. Igaz, hogy nem a legdurvább, Mythic szintről van szó, attól még figyelemre méltó teljesítmény. A 10 fős csapat úgy oldotta meg a harcot, hogy egy nagyon jó healert hoztak, a többiek pedig csak a sebzéssel voltak elfoglalva.

Ez a csapat valószínűleg ezt 5 fővel is reprodukálhatja majd a 6.2-es frissítés érkezésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)