Hirdetés

World of Warcraft - így kell a 10 fős raidet 5-en nyomni

|

Nagyon sokszor hallhatjuk, hogy nincs elég kihívás a WoW-ban, aztán látjuk, hogy azért vannak akik találnak maguknak tennivalót.

Hirdetés

Míg sok játékos még mindig azzal küzd, hogy legyűrje a World of Warcraft: Warlords of Draenor Blackrock Foundry raidjét, addig Kief és barátai már 5 fővel gyűrik a 10 főre tervezett kihívást.

A srácok megöltek 9-et a 10 bossból, beleértve a Blast Furnace-t is, ami egy nagyon kemény kihívás, és közvetlenül az utolsó ellenfél előtt kell legyűrni. A társaságnak ezután még Blackhandet is sikerült 15% HP alá csapkodni, de a csoda végül eddig tartott. A raideknek három nehézségi fokozata van: Normal, Heroic és Mythic, ők egyelőre a legkönnyebb fokozaton küzdenek.

Ez egy elég komoly eredmény tekintve, hogy a játék jelenlegi legdurvább raidjéről beszélünk, amit Mythic nehézségi szinten még csak alig pár klánnak sikerült legyűrnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)