Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - rengetegen tértek vissza

|

A Warlords of Draenor megjelenése természetesen pár millióval megdobta a World of Warcraft előfizetők számát.

Hirdetés

Ahogy az minden nagy World of Warcraft kiegészítő megjelenése után várható, a Warlords of Draenor is visszacsalogatott pár - millió - játékost minden idők legsikeresebb MMO-jába. 

World of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenés után a Blizzard örömmel közölte, hogy 3,3 millió példányt adtak el, és újra átlépték a tízmillió előfizetőt - ugyanúgy, ahogy egy évvel ezelőtt a Mist of Pandaria megjelenése után is történt. A World of Warcraft játékosbázisa az utóbbi években folyamatosan csökkent, a 2010-es 12 millióról alig négy év alatt majdnem a felére esett vissza a játékosok száma, de persze nincs miért félteni Blizzard MMO-ját. Jó eséllyel még a huszadik szülinapjáról is hírt adhatunk majd itt, a GSO-n. 

Mike Morhaime, a Blizzard társalapítója és ügyvezetője nagyon örül, hogy ennyien ugrottak vissza a világba a Warlords of Draenor megjelenésével és megköszönte a játékosoknak, hogy ilyen odaadóan támogatják a World of Warcraftot. 

Ti visszanéztetek? Hogy tetszik az új kiegészítő? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)