Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - Welcome to the Jungle!

|

A World of Warcraft: Warlords of Draenor kiegészítő számos újításainak egyike egy új dzsungeles zóna lesz. Mutatjuk.

Hirdetés

A World of Warcraft következő kiegészítőjében, az orkokra fókuszáló Warlords of Draenorban a megújuló karakterek mellett rengeteg más újdonság is helyet kapott, például az előzetesünkben már említett új területek is. Ezek közül mutatott most be egyet részletesebben is a Blizzard.

A Tanaan egy ősi dzsungel, ahol még a növényeknek is fogaik vannak. Ezt a területet használja az Iron Horde átmeneti bázisként Azeroth megtámadása előtt. Ez a legfélelmetesebb ork hadurak gyűjtőhelye, akik valaha is léteztek, mint például Grommash Hellscream a Warsong klánból, Kilrogg Deadeye a Bleeding Hollow klánból és Kargath Bladefist a Shattered Hand klánból.

A játékosok fő feladata az, hogy a dzsungel mélyén megnyílt sötét portált lezárják, de ez természetesen közel sem annyira egyszerű, mint ahogyan hangzik és itt is érvényes az örökbecsű igazság: nem minden az, aminek látszik. Szerencsére több új hős is segíti majd a küldetésünket: a brutális Frostwolf harcos, Ga'nar és az ígéretes fiatal draenei tanonc, Yrel.

A World of Warcraft: Warlords of Draenor valamikor ősszel érkezik, addig ti is lehettek 90-esek úgy, hogy még a Pandaren kezdőhelyet sem hagyjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)