Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - kicsomagoltuk a gyűjtőit

|

Ha még nem döntöttétek volna el, hogy normál vagy gyűjtő változatban szerzitek-e be a World of Warcraft legújabb kiegészítőjét, most segítünk választani.

Hirdetés

A legnagyobb fanatikusok valószínűleg már 30 óra felett járnak a World of Warcraft: Warlords of Draenorban, de azért bőven akadnak még olyanok, akik nem szerezték be a kiegészítőt. Mocsy természetesen elsők közt szerezte be a saját gyűjtői példányát, melynek tartalmát most készségesen be is mutatja.

A videóban nem csak a Blizzard játéka, hanem egy kedves munkatársunk, Gócza is bemutatkozik, valószínűleg nem most látjátok utoljára a kissé még lámpalázas fiatalembert. A gyűjtői természetesen a Blizzardtól megszokott minőségben érkezik, már a doboz is egy remekmű, és akkor a tartalmáról még nem is beszéltünk.

A játék lemeze mellett a csomagban egy lélegzetelállító művészeti album, egy tematizált egérpad, a játék dallamait tartalmazó zenei cd és két Behind the Scenes Blu-Ray lemez. Emellett a csomagban számos in-game feloldható kódot is találunk nem csak a WoW-hoz hanem a StarCraft II-höz, a Diablo III-hoz és a Hearthstone-hoz is.

Ti milyen formában szereztétek be a Warlords of Draenort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)