Hirdetés

WoW: Warlords of Draenor - ingyen játékidőt ad a Blizzard

|

A gesztus egyfajta bocsánatkérés a népszerű MMO legújabb kiegészítőjének nem éppen zökkenőmentesre sikerült rajta miatt.

Hirdetés

A World of Warcraft új életre kelt a Warlords of Draenor megjelenése kapcsán, olyannyira, hogy a szerverek kapacitása nem is bírta a sok új érdeklődő és visszatérő játékos rohamát. Ezen persze csak rontott az a DDoS-támadás, amit szintén a launch idejére időzítettek. A Blizzard most elnézést kért a döcögős szolgáltatásért.

"Tudom, mennyire várta mindenki az új kiegészítőt, és miután bejutottatok, a visszajelzésekből úgy tűnik, ez lett az egyik legjobb eddig. Viszont a tartalom minősége nem ment fel a szinten aluli launch-élmény felelőssége alól, és ezért elnézéseteket kérem" - írta a vezető producer Allen Brack a WoW-fórumon.

Az esetből tanulva a Blizzard kiterjeszti a WoW instace-techonológiáját, ami azt jelenti, hogy minden szerver kapacitása nagyjából a duplája lesz, így azt remélik, eltűnnek majd a sorok is. Emellé pedig mindenki, akinek november14-én aktív előfizetése volt a World of Warcrafthoz, kap öt nap plusz hozzáférést a játékhoz.

 

"A támogatás, amit a problémák megoldása közben sokan megfogalmaztatok, nagyon jól esett. Nagyon hálásak vagyunk, hogy egy ilyen szenvedélyes közösség tagjai lehetünk. Imádjuk a World of Warcraftot és nagyon büszkék vagyunk az új kiegészítőre, de nagy csalódás volt, hogy így, bukdácsolva kezdtünk" - mondta Brack.

Nektek mennyire tett be a szerverek terheltsége?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)