Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - hatalmas siker volt az éjféli rajt

|

Kígyózó sorok, kedélyes hangulat, és egy jó adag gamer, akik ugyanazért a játékért rajonganak. Nem kevesen várták az új WoW-kiegészítő megjelenését.

Hirdetés

Az elmúlt időkben ezerrel pörgött a Blizzard-féle hype-gépezet a Warlords of Draenorral kapcsolatban, még a Times Square-en is hirdették a legújabb kiegészítőt. Úgy tűnik, a játékosok is rápörögtek az Iron Horde elleni küzdelemre, legalábbis az alapján, hogy mekkora siker volt az 576-ban tartott éjféli premier.

A magyar WoW-közösség tagjai szép számban gyűltek össze az Allee bevásárlóközpontban található üzletben, hogy a lehető leghamarabb szerezhessék meg a Warlords of Draenort. És ami még fontosabb, osztozhassanak ezen az élményen a hozzájuk hasonlóan szenvedélyes játékosokkal.

 

Innen kívánunk jó játékot mindenkinek, akinek valahogy sikerült magát szabaddá tennie a mai napra, akinek meg nem, kitartást, míg nekiugorhatnak a Warcraft-univerzum alternatív múltjának.

Közületek van, aki most tér vissza a World of Warcrafthoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)