Hirdetés

World of Warcraft - emelkedik a havidíj

|

A Warlords of Draenor megjelenésével egy kicsit megváltozik a játék havidíja az angoloknál. Vajon a többi régió játékosainak is ideje készítenie a tárcáját?

Hirdetés

Valószínűleg azok a World of Warcraft játékosok, akik már látták a Warlords of Draenor legutóbbi elképesztő CG előzetesét, már alig bírják kivárni a kiegészítő megjelenését. Ezzel nyilván nemcsak a magyar, de az angol rajongók is ugyanígy vannak, azzal a különbséggel, hogy úgy tűnik, nekik egy kicsit megváltozott díjszabáshoz kell majd igazodniuk, amikor a polcokra kerül a kiegészítő.

Kiderült ugyanis, hogy november 13-tól (tehát a játék megjelenésétől) az angol régióban élő játékosoknak megemelkedett előfizetési díjakat kell majd fizetniük, ami az alábbi változtatásokat a jelenti:

- 30 napos: 8.99 font helyett 9.99 font
- 90 napos: 25.17 font helyett 28.17 font
- 180 napos: 46.14 font helyett 52.14 font

A Blizzard szerint az árváltozásnak elsősorban gazdasági okai vannak, nem a kiegészítő megjelenése az elsődleges tényező: "Rendszeresen megvizsgáljuk az árainkat világszerte, néha pedig ezeknek megfelelően változtatásokat hajtunk végre az ottani piaci feltételeknek megfelelően."

Természetesen erre könnyedén legyinthetnénk, hogy ez csak az ő bajuk, de ugyanezen az alapon könnyen előfordulhat, hogy előbb-utóbb minket is elér a változás szele. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)