Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - félelmetesek lesznek a Draenei férfiak

|

Jó alapanyagból könnyű dolgozni. Ez esetben is ez történt, hiszen a Draenei faj tagjai eleve nem néztek ki rosszul, de most lettek csak igazán félelmetesek.

Hirdetés

Chris Robinson a World of Warcraft művészeti vezetője mutatta meg, hogy hogyan is fognak majd kinézni a felújított Draenei férfi modellek a World of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenése után.

„Az eredetiek a szebb modellek közül valóak voltak, de úgy, hogy magasabb felbontású textúrákat és több poligont használhatunk, fel tudtuk tuningolni a srácokat, és az új animációs lehetőségeknek köszönhetően az érzelmeik is hitelesebben jönnek ki.” A hivatalos blogon néhány képet is megosztottak velünk a régi arcok új megvalósításáról.

Nektek hogy tetszenek az eddigi modellfelújítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)