Hirdetés

World of Warcraft - instant 90-es szint 14000 forintért?

|

Aki előrendeli a Warlords of Draenor kiegészítőt, egy karakterét azonnal felhúzhatja 90-esre. De mi a helyzet, ha valaki csak később veszi meg a játékot, de nem akar a fejlődéssel szórakozni?

Hirdetés

Várható, hogy a Blizzard valamilyen formában azon játékosoknak is megadja az instant boost lehetőségét, akik nem tudták előrendelni a játékot, de ezzel együtt az is elképzelhető, hogy nagyon sokat kell majd fizetni egy 90-es karakterért.

A játékbeli shopban ugyanis a Services fülnél megjelent egy „Level 90 Character Boost” nevű szolgáltatás, ami egyrészt azért fura, mert az előrendelés még el sem indult, másrészt azért, mert 60 dollárt, átszámolva közel 14 000 forintot kell érte fizetni. Belegondolva viszont lehet, hogy reális ez az ár, hiszen nagyjából ennyivel lehet kiváltani azt a rengeteg befektetett időt és „munkát”, amivel valaki egy karit 90-essé fejleszt. Legalábbis reméljük, hogy nem szaladhatunk végig a Warlords of Draenor minden tartalmán egy óra alatt. Meglátjuk, hogy eltüntetik-e a tárgyat a shopból, egyelőre kezeljétek úgy, hogy a Blizzard bakizott egyet. Mindenkivel megeshet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)