Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - így léphetsz át leghamarabb a Dark Portalon

|

Csupán néhány millió gamer van, akinek a naptárában pirossal be van karikázva a november 13-a. Megmutatjuk, hogy csaphattok bele leghamarabb itthon a legújabb WoW-kiegészítőbe.

Hirdetés

A World of Warcraftot akárhányszor nyilvánították halottnak, és más MMO-kat a műfaj új királyának, a Warlords of Draenor megmutatta, hogy a Blizzard játéka él és virul. Így nem is olyan nehéz elhinni, hogy egy évtized múlva is gőzerővel megy majd. Az újra felspanolt rajongók persze egy perccel sem szeretnének többet várni, mint amennyit muszáj, hogy átlépjenek a Dark Portalon. Meg is mutatjuk, mi ennek a legjobb módja itthon.

Akik már kivették a csütörtököt szabadnapnak, és nem okoz gondot ellátogatni a fővárosi Allee bevásárlóközpontba, az ott található 576 üzletben már éjfélkor átvehetik a játékot, és sprintelhetnek is felfedezni az alternatív múltbeli Draenort.

Az üzlet egyébként már este 11 órakor kinyit, hogy egy órával később már tényleg átadásra kerülhessenek az első kiegészítők. Az 576 oldalán még mindig meg tudjátok rendelni a World of Warcraft: Warldords of Draenort, és akár át is vehetitek éjfélkor, persze minden attól függ, meddig tart ki a készlet. Ez alól azok képeznek még kivételt, akik nem az Allee-ban való átvétellel rendelték meg a gyűjtői kiadást.

Közületek ki indul neki már hajnalban a 100-as szint felé vezető útnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)