Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - megtalálták Robin Williams-et a bétában?

|

A Blizzard megígérte, hogy emléket állít a nemrég elhunyt színésznek, és úgy tűnik, a Warlords of Draenor bétájában megtaláltak néhány utalást. Zseniális mind.

Hirdetés

Amióta a Blizzard ígéretet tett arra, hogy valamilyen módon megemlékezik Robin Williamsről a World of Warcraftban, a játékosok próbálják minden bevehető eszközzel megtalálni az egyértelmű utalásokat. Néhány szemfüles játékos, aki részt vesz a Warlords of Draenor bétatesztjében, megtalálta az egyik égen-földön keresett easter egget.

A Wowhead csapata járt utána a témának, és a játékban több olyan kis meglepetést találtak, amely Williams leghíresebb szerepeire utal. Az első és talán legegyértelműbb az Ever-Burning Lamp, melyet megdörzsölve előugrik a már korábban felfedezett Robin karaktermodell, hogy aztán az Disney-féle Aladdinból ismert Dzsinn legismertebb sorait mondja el a játékosoknak, picit módosítva, hogy ne legyen perelhető.
 

A lámpástól nem messze egy törött tojást találunk tele furcsaságokkal, ami az EGy úr az űrből (Mork & Mindy) című sorozat tojás formájú űrhajójára utal vissza, mellette pedig egy emberi karakter szerepel, aki a Willams által alakított Morknak van beöltöztetve.
 

És ez még nem minden: szintén a közelben találhatóak a Játékszerek (Toys) illetve a Mrs. Doubfire filmekre utaló nyomok.
 

Melyik tetszik a legjobban? Várjátok már a Warlords of Draenor-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)