Hirdetés

WoW: Warlords of Draenor - egy Dark Portal Sanghajban

|

A World of Warcraft: Warlords of Draenor már a boltok polcain csücsül, de a marketing gépezet még mindig gőzerővel dübörög.

Hirdetés

Néhanapján, ha egy reklám tényleg jó, akkor azt el kell ismerni, és ami Kínában történt a hétvégén az egyszerűen zseni.

November 13-án megjelent minden idők legnépszerűbb MMO-jának, a World of Warcraftnak a legújabb kiegészítője, a Warlords of Draenor. Habár milliók fogják beszerezni az elkövetkező hetekben, (mi már meg is mutattuk mit tartalmaz a gyűjtői kiadás) a Blizzard kínai partnere a NetEase mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki tudjon a játékról és minél többen megvásárolják.

A hétvégén Sanghaj legforgalmasabb metrómegállójában felállítottak egy "működő" Dark Portalt. A szerkezet egyik oldalába egy kamera van beépítve, míg a másik oldalon egy képernyő van, amin a túloldalt álló embert láthatjuk, mintha egy másik dimenzióban lenne. Néha egy-egy karakter is feltűnik a játékból.

A kínai játékoldalakat ellepték a helyszínen készült fotók és videók:

Habár technikailag semmi különösről nincs szó, ez egy remek ötlet, ami felkelti az emberek figyelmét és biztosan nem felejtik el egy darabig, meg persze nem sért meg senkit. Ilyen egy jó reklám.

Ti mit szólnátok ha hasonló dolgokat látnátok kis hazánkban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)