Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - bejelentették a bejelentést

|

A jövő héten bejelentik a World of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenési dátumát - jelentette be a Blizzard. Mehh.

Hirdetés

Egy olyan világban élünk, ahol már a trailernek is kell egy trailer és egy bejelentésnek is kell egy bejelentés. Itt most azért egy kicsit többről van szó, de azért mégis...

A Blizzard bejelentette, hogy a World of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenési dátumát jövő héten hozza majd nyilvánosságra egy rendezvény keretében az Ace Theatre-ben, Los Angelesben. Ezen az eseményen lesz majd a Lords of War című WoW-os minisorozat premierje is, úgyhogy ha nagyon rajta vagytok a játékon és augusztus 14-én véletlenül arra jártok, akkor mindenképpen érdemes bekukkantani, mert a bejelentések mellett minden résztvevő kap egy kulcsot is a World of Warcraft: Warlords of Draenor bétára. Minden más esetben pedig meg kell várni a videót.

A rendezvényen egyébként ott lesz Mike Morhaime és Chris Metzen is, továbbá olyan World of Warcraft dizájnerek, mint Ion Hazzikostas és Brian Holinka, akiktől később kérdezhet is majd a közönség.

Tit várjátok már a World of Warcraft: Warlords of Draenort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)