Hirdetés

World of Warcraft - Azerothra is megjött a karácsony

|

A Warcraft világának kalandozói már melegíthetik a tojáslikőrt, és elkezdhetik kikeresni a karácsonyi sapijaikat bankfiókjaik mélyéről. Itt a Winter Veil.

Hirdetés

A World of Warcraft minden évben megünnepli a karácsonyt, ez idén sincs másképp. Azerothban beindult a Winter Veil, azzal együtt pedig megjelentek a dekorációk és a hatalmas hógömbök a játék nagyobb városaiban. Ilyenkor Ironforge, Dalaran és Orgrimmar helyi mikulása napi küldetésekkel bombázza az arra járókat, a jó gyerekek pedig csomagokat is találhatnak a karácsonyfa alatt.

Hirdetés

A dekorációs elemekkel együtt természetesen az Abominable Greench is visszatért, akit ha leölsz, akkor különböző, karácsonyi témájú cuccokat kaphatsz. A Greench egyébként ugyanazt a scaling technológiát használja, mint a Legion területeken mászkáló szörnyek, így annak ereje a karaktered szintjéhez igazodik.

A WoW-ban szilveszterezők idén is számíthatnak éjjeli tűzijátékra. Egyszer-kétszer velem is előfordult, hogy ott töltöttem az éjfélt, és ilyenkor a játékosok megállás nélkül nyomják az AOE képességeket, ellövik a tűzijátékokat, dumálnak és jókívánságokat küldenek a fő chaten. Egyszer érdemes egy ilyet is megnézni.

A Winter Veil esemény január 3-ig tart majd, ti benéztek oda ünnepelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)