Hirdetés

BlizzCon 2013 - így újulnak meg a World of Warcraft karakterek

|

Az új kiegészítőnek köszönhetően alapos vérfrissítést kap az alapjáték, ami elsősorban alaposan átdolgozott karaktermodelleket jelent.

Hirdetés

Paca korábban megemlítette már a World of Warcraft: Warlords of Draenor előzetesben, hogy a Blizzard a kiegészítő kiadásával ráncfelvarrást is tervez, így mindegyik kaszt úgy karaktermodellt kap. Most azt is megmutatjuk, hogy milyen szintű frissítésről beszélünk.

Noha maguk a fejlesztők sem tudták még megmondani, hogy milyen fajok térnek vissza, de annyi bizonyos, hogy a nyolc játszható faj, valamint a Draeneik és a Blood Elfek ott lesznek az első hullámban.

Sok még a kérdőjel, de azt már biztosan tudjuk a jelenleg is zajló BlizzCon 2013-nak köszönhetően, hogy milyenek lesznek többek között a vadonatúj Gnome, Undead és Dwarf karaktermodellek.

A megváltozott részletességet prezentáló koncepciós rajzok a "World of Warcraft: What's Next Panel"-en debütáltak és az ígéretek szerint hamarosan újabbakat is kapjunk, amiket veletek is megosztunk majd.

Mit gondoltok a megszépített karakterekről? Érdemes lesz visszatérni a World of Warcrafthoz a Warlords of Draenor kiegészítő és ennyi újítás után?

További képek a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)