Hirdetés

World of Warcraft - már készül a hatodik kiegészítő

|

Miközben épp a Warlords of Draenor megjelenésére várunk, a Blizzard már az azt követő WoW kiegészítőn is dolgozik.

Hirdetés

A BlizzCon 2013-on bejelentett Warlords of Draenor többünket visszacsábít a WoW világába, és ha valóban olyan jó lesz, mint amilyennek ígérkezik, akkor nem kizárt, hogy a következő kiegészítő megjelenését is aktív előfizetéssel várjuk majd.

Mike Morhaime a Polygonnak elmondta, hogy már készül a hatodik kiegészítő is. „Soha nem csináltunk ilyet korábban. Egyszerre mindig csak egy kiegészítőn dolgoztunk, egy amolyan nagyon lineáris tartalomgyártási modell szerint, és próbáltunk rájönni, hogyan tudnánk párhuzamosan többmindent csinálni. Szóval miközben ezen a kiegészítőn dolgozunk, már készül a következő.”

Az elmúlt nyolc évben, mióta a World of Warcraft Európában van, összesen négy kiegészítőt adtak ki, de a jövőben gyakrabban (nem kizárt, hogy évi rendszerességgel) folytatják a sztorit, hoznak el új questeket, raideket, instákat, miegymást. Így próbálják biztosítani,hogy a jelenlegi játékosok elégedettek legyenek, a veteránokat pedig visszatérésre csábítsák.

A World of Warcraft az Activision-Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentése szerint körülbelül 7.7 millió előfizetővel rendelkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)