Hirdetés

World of Warcraft: Wrath of The Lich King - 3.3-as patch és Fall of The Lich King trailer

|

Amire több mint egy éve várunk, most végre megadatott. A WoW 3.3-as javításának hála hamarosan Arthas-szal is leszámolhatunk.

Hirdetés

Az utolsó Wrath of The Lich King javítás, verziószámában a 3.3-as megérkezésével nemsoká a végére érünk annak a kalandnak, amibe több mint egy éve már hogy belekezdtünk. A következő WoW kiegészítő, a World of Warcraft: Cataclysm megjelenéséig már nem várható több content update, de Arthas legyőzésére február környékéig így is várni kell.

A három új, öt főre tervezett dungeon mellett a csomagban megkapjuk a Icecrown Citadel időzített, hetes eltéréssel megnyíló több részes raid-instáját is, így a végső ütközetet feltehetően valamikor február környékén vívhatjuk, bár ezt pontosan még nem lehet megjósolni. A 3.3-as patch és content update kedvcsinálója a World of Warcraft: Fall of the Lich King trailer már megtekinthető. A patch részletes tartalmáról a hivatalos oldalon angolul olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)