Hirdetés

Rajongók keverték újra a World of Warcraft egyik legdrámaibb átvezetőjét

|

Már egy évtized telt el azóta, hogy Arthas, az akkori Lich King elesett, és itt hagyta a fizikai világot apja szellemének karjai között. Ezt a pillanatot sikerült újraalkotniuk a rajongóknak.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King a játék egyik legfontosabb kiegészítője volt. Miutn megágyazott az új világnak és az egész MMO játékstílust új szintre emelte, itt kezdett el a Blizzard komolyabb történeteket elmesélni a játék világán belül. Arthas folyamatosan jelen volt a szintezés alatt, és olyan drámai pillanatoknak is tanúi lehettünk, mint a Wrathgate tragédiája. Minden egy dicsőséges pillanat felé terelt minket: Arthas halálához.

Hirdetés

A northrendi kampány, és az Icecrown raid végét egy gyönyörű videó zárta le, ami sajnos már mai szemmel elég gyengécske - ha azután néznénk újra, hogy már hozzászoktunk a Blizzard, vagy akár más kiadók játékainak ultra-fotorealisztikus megjelenítéséhez, valóban megmosolyogtató lehet. Azért, hogy ez nagy pillanat ne merüljön feledésbe és kivitelezésében is méltó lehessen a mai elvárásokhoz, egy négy fős kis csapat (Pivotal, MasterVertex, Dedrich és Kayes) új modellekkel, fényhatásokkal és megannyi apró finomítással keverte újra befejezést. A srácok 5 hónapig dolgoztak a projekten, de kétségtelenül megérte a befektetett meló, tessék nézni:

Nem kizárt, hogy a rajongói visszatekintéseken kívül a "hivatalos" WoW-ban is látjuk még Arthast, hiszen közeleg a World of Warcraft: Shadowlands, ami az univerzum túlvilágára viszi majd hőseinket. Ott több elesett, legendás karakterrel is találkozni fogunk, adja hát magát, hogy belefutunk majd Arthasba, valahol a Maw körül, a tengernyi szenvedésre ítélt lélek tengerében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)