Hirdetés

World of Warcraft - bakizott a Blizzard a BlizzConon, most korrigálnak

|

Nem stimmelt minden a BlizzConon bejelentett Allied Race-rendszer kapcsán, ezért most helyre tette a dolgokat a stúdió.

Hirdetés

A World of Warcraft játékosainak valószínűleg nem kell bemutatni az Allied Race-eket, amik feldobják egy kicsit a játék jól ismert fajait. Hamarosan pedig két újabbal bővül a játék, amelyek kapcsán a fejlesztők először hibás információt közöltek, így most gyorsan korrigálták is a problémát.

Hirdetés

Hamarosan bekerül a játékba a két új Allied Race is, a Zandalari, illetve a Kul Tiran, ám a jelek szerint a Blizzard rosszul tüntette fel az ezekhez a fajokhoz elérhető kasztokat a BlizzConon. Nemrég megjelent egy bejegyzés a hivatalos fórumon, amelyből kiderült, hogy a Zandalari karakterek nem lehetnek majd warlockok, a Kul Tiran játékosok számára pedig elérhető lesz majd a mage kaszt.

Ti várjátok már az új fajokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)