Hirdetés

World of Warplanes - a szovjet vadászgépek is megérkeztek

|

Számomra egyike az év legjobban várt játékainak - a 30-as évektől az 50-es évekig terjedő időszak szuper harci gépeivel repülhetünk.

Hirdetés

Egyes szerencsések már most, az alfa-teszt idején az égen száguldozhatnak és csatázhatnak: már nagyon várom a pillanatot, hogy bekapcsolódhassak. 

A készítő wargaming.net ezúttal a szovjet technológiai fát jelentette be, amelyen a vadászgép ágon a Lavocskinok, a vadászbombázó ágon pedig az Iljusinok a dominánsak - természetesen a legendás Ratákkal is ott vannak. A Tier X-ig tartó fa kiindulópontja az I-5, végpontja pedig a LA-15 vadászgép, ileltve az IL-40 vadászbombázó. Természetesen a játék megjelenése előtt további szovjet gépeket adnak majd a fához - gondolom jönnek a MiG-ek és/vagy a Jakok is majd. 

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy a nagy hármas utolsó tagját is bemutathatjuk" - nyilatkozta a producer Anton Sitnikau - "Mindig arra törekszünk, hgoy a hitelesség és az élvezhetőség legjobb kombinációját érjük el játékainkban, és azt reméljük, a jelenlegi alfa-teszt pilótái legalább annyira élvezni fogják a szovjet vasakat, mint az amerikai és német gépeket."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)